Re: Koju master/sint klavijaturuda kupim - molim pomozite
Ljudi, hvala vam na svesrdnoj pomoci. Odlucio sam se da kupim novi Casio CTK 4000, jer 3000 nije imao mogucnost split klavijature, a i ovaj ima leyerovanje zvukova, tako da imma vise opcija za zvukove. Kao sto rekoh, morao sam na rate, tako je malo skuplje, ali jbg, izdrzacu nekako. Jedino sto imam samo deset mesta za snimanje pesama i aranzmana, tako da cu kada budem krenuo u tezge morati mnogo toga da pamtim, ali naucicu, pa cu brzo korigovati... Klavijatura ima lepe zvukove, ima nekoliko zaista dobrih pad zvukova sintovskih i jos lepih sintovskih boja, nije samo za tezgarenje, ali svakako moze i da posluzi ovom. Moze preko USB konektora na komp, sto je olaksanje. Svirku mogu da radim i preko laptopa, pa da snimam u njegovu memoriju, sto je dobra opcija za kasnije. Mogu da ga koristim i kao MIDI kontroler, sto je super. Prosto mislim da sam nasao nesto najbolje u ovom trenutku za sebe. Kasnije, boze zdravlje, uzeo bih nesto vise sint orjentisano, bez ritma, tako da uklpoim boje od dve klavijature.
Jos jednom hvala i javicu se opet ovde, verovatno u nekoj drugoj rubrici sa pitnajima.
Pozdrav
|