Re: Skrillex - (relativno) Novo ime na sceni...
sam sam obrisao postove ,nije dabear ili neko drugi
@DaBear
Ne ljutim se i ako je prica bila vezana za Skrillexa i njegov zvuk ..mozda tebe ne interesuje ali verovatno ima ljudi koji bi znali cije je petcheve tvikovao i kako to funkcionise u dubstepu ..mada sumnjam da ih je on tvikovao posto cela ekipa koja izdaje za wewillneversaydie koristi indenticne petcheve i semplove ..zato sam te izmedju ostalog i pitao zasto je Skrillex posebniji od Zomboy-a npr i da li bi znao da napravis razliku i prepoznas ciju pesmu slusas.
Jednostavno ne citate nista sto drugi pisu i tema nije spamovana nego se razvijala jer je glupo govoriti samo ovo je ekstra i da se zavrsi na tome.
Surfer ako se secas topika o rumunskom densu i rasprave verovatno dok smo se raspravljali da si kliknuo na play i pratio sta pricam uzivao bi u Skrillexovoj produkciji odavno ali isto ko i ovde sad uhvatili se za jedno i ebe vam se sta ko prica ..e pa zato da bi bili u toku moracete opet da sacekate da 'krene masovno da se prica o nekom' kako bi culi nesto novo .. ato obicno bude mnogo posle
@Manche
Skrillex nema veze sa DnB-om (osim sto je vezan raznim petcevima..ili sint zvukovima koji su tvikovani malo)
Covek ima veze sa Metalom ,Dubstepom ,Drumstepom i kako se proslavio Pop-om ..Ima jos nekih uticaja ali on je uspesno napravio kombinaciju tih zanrova (kao i dosta drugih za koje necete da cujete ,a lozite se na taj zvuk)
Da se vratimo na Skrillex-a ..celu pricu o njemu kvare njegovi neuki i tupavi fanovi(pri tom ne mislim na vas ovde)kao i cela UKF generacija koji su postali
predmet ismevanja na netu ..i kao da se trude da nama ostalima maksimalno ogade taj neki zvuk svojim idiotskim komentarima (polazi im za rukom)
Jer ako neko ko se lozi na dubstep ne zna ko je Skream ili Benga i pri tom govori za iste da nisu DS mora da je blago retardiran jer da nije njih i gomile drugih imena Dubstep ne bi postojao bar ne u obliku u kom ga danas slusamo ,a izmedju ostalog i ''Skrillexovog'' zvuka (koji naravno nije njegov)
I naravno da kazem jos nesto ,da bi razumeli sta to radi u njegovim pesmama sem produkcije i zvukova (i mnogo je bitnije od toga) morate da razumete Dubstep ..a tako ga nikad necete razumeti ..zato i gomila Skrillex fanova koja pokusava da napravi nesto slicno zvuci kao obicno drndanje sa ljigavim euro sint temama (a izmedju ostalog i on je poceo tako da zvuci)
Ja se iskljucujem iz teme i nastavite da uzivate
|