A dr?ao sam yamahe na razno raznim pozicijama kako sam se selio iz stana u stan.Količina čujnog basa se uvjek mijenjala.Otrprilike sam dobija lagani osječaj da se mora stavit malo dalje od zida,jer uza zid se slabo čuje bas.
Zato cu i napravit stalke.A isto tako čita sam da ovo serija adami ide malo vi?e doli u low,nego ova yamaha.A i veća je kutija,i sa stalcima ću sigurno (ja se bar nadam

),dobiti puno bolju sliku u lowu nego sad.
Probat cu sobu jos malo srediti sa bas trapovima i mislio sam staviti spu?ve one piramidalne da ravne povrsine i tako malo po malo probat dobit maksimum a opet da mogu spavat u sobi xD
Ali nije ova investicija zato jer su yamahe lo?e.Kad se navikne?,onda napamet nauči? kako će zvučat.Čak nekad i znam otići u hodnik čuti subove

,a i pogledam u pingvinu.
I pre?ao sam iz reasona koji me sluzija 7-8 godina,na cubase i vstove.Tako da se unaprijeđujem ?ta mi je i bija plan kad dobijem posao.
A neznam... savr?eno akustičnu sobu sigurno neću imam tako brzo,ali ću sigurno malo pomalo napravit je puno boljom nego sta je sad samo da plaća sidne.
Pa ja mislim da novi monitori,bolji,a i skuplji će pomoći.Ali razumijem te ja ?ta ?eli? reći. Da nebi kao mislija "sad će biti prejebeno i onda dođem doma spojim, i sku?im da nije to ?ta sam si ja u glavi zamislija". već si me jednom savjetova kad sam htio kupiti sub i reka si mi da nije sub problem nego prostorija i bolje da nisam uzea jer bi samo dobija hrpu nedefiniranog basa kao sta dobijem sa sistemom 5.1 kojeg imam.
poz