Quote:
Mislim da celu temu treba obrisati.Iako je sigurno postavljena sa najboljim namerama,ljudi se ipak danas lako pale i pocinju razne diskusije kojima u najmanju ruku sigurno nije mesto ovde.Ako se sada javi neko sa cifrom koliko je pobijeno ljudi u srpskim selima oko Srebrenice,samo ce se rasplamsati strasti i tema ce svejedno biti brisana ali sa jacim posledicama i mrljom na forumu.Ajd lepo da se nastavljamo u "ITB-OTB" ili "PC-MAC" domenu....dok je tako,dobro je.
|
@quake2: Namjerno nisam spominjao muslimanska, srpska niti hrvatska sela ni gradove, zbog pravila foruma i ''op?te kulture i intelekta''. Iz mog nick-a vjerovatno ni nacionalnost nije vidljiva a za ovu temu nije ni bitna. Spomenuo sam ime jednog grada jer sam slučajno rođen tamo, jer sam jedan od pre?ivjelih i rođenim očima vidio stvari koje se u najstra?nijem snu ne mogu zamisliti. Ne sumnjam da je i u drugim gradovima, srpskim?, hrvatskim?, muslimanskim? -
nebitno! (bo?e, ru?nih li pridjeva) bilo stra?nih zločina.
Tema se mo?e i obrisati, ali kad-tad svi se moramo suočiti sa istinom ?ta smo jedni drugima radili (oprez: nisam napisao vi nama, niti mi vama).
Do tada, hajmo kriviti neke druge, koji su nam ''zakuhali''...