View Single Post
Old 14-08-2011, 04:44 PM   #42
cAAc
Banned

Default Re: Online mastering i ostalo

nisam zeleo da ugusim temu ..svidja mi se ideja ali je opet skrenula prica ..
Bar ja shvatam da ako bi zeleo da se bavim tim naveo bi konkretnee primere mog prethodnog rada ili kao DaBear uradis nekom deo pesme da musterija zna sta ce da dobije.Postoje ljudi koji su godinama u tom poslu i koji su poceli ili zele da se bave istim i cene ne mogu biti iste ali kako bi ja kad bi npr hteo da koristim necije usluge znao ko je tu ko.Ne mislim ni da su neke cene prevelike ako imas da platis i ako je to ono sto si zeleo da dobijes i cujes ali mislim da je glupo da neko potrosi silne pare dok ne naleti na nekog ko mu odgovara.
Ovakav tip foruma je idealan za ljude koji se bave tim ili zele da se okusaju jer ne treba da se rade web stranice na koje mozda neko natrci ,a neko ne vec da rade posao preko foruma ,a posle preporukama ,pohvalama itd samih korisnika (forumasa) ce se izdvojiti najbolji ili ako nista drugo postojao bi neki odnos cene i kvaliteta za svaciji dzep i nivo .
Ima primera gde su se po forumima najhvaljeniji master inzenjeri udruzili i zajedno rade ozbiljnan posao.
Istina je da nasi ljudi sa ovih prostora nisu nista losiji od drugih u tom poslu(a i zasto bi bili ..inteligentni ,vole da uce pa jos ako su stvorili sve potrebne uslove pored dobrog sluha nemaju razloga da zaostaju) ali tradicija online masteringa ne postoji i ne moze niko nikom da veruje na rec i nadam se da ce se svi bolje organizovati i napraviti neku pricu koja bi svima nama isla u prilog.
Rado cu pratiti ovu temo ako se razvije i izbegavacu da dajem bilo kakve suvisne komentare.
cAAc is offline   Reply With Quote