View Single Post
Old 11-08-2011, 11:43 PM   #42
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Ko god da misli da sa bilo kojom skolom o bilo cemu moze da uradi ista na visokom nivou bez gomile rada i iskustva je debil. Niko (ja pogotovo) nije rekao da je SAE (ili bilo koja druga ustanova tog tipa) nacin da se postane vrhunski inzenjer preko noci. To da polaznici upisuju takvu skolu uglavnom pretpostavljaju ljudi koji iz ko zna kog razloga hejtuju celu tu pricu. Mozda stvarno medju polaznicima ima ljudi koji misle da ce se tako nesto desiti, ne znam. Vec ima 3 generacije studenata pa ne poznajem dobro novu ekipu ali za moju klasu mogu da tvrdim da su uglavnom ljudi zeljni znanja i da svi rmbacimo za sve tesko obezbedjene pare.

Nego, sto se EW-a tice jako interesantan primer je Satrijanijev live na kome se lepo vide i cuju u akciji na bubnju (koga ne mrzi na YT-u moze da oykuca iConcert - Satriani - Satch boggie). Pored OHa i kick mic-a vidim jos par majkova na sneru ali ne znam da li su za neki drugi mix ili se kombinuju sa EW majkovima. Takodje na slikama sa snimanja Satrijanijevog zadnjeg albuma se jasno vide da su i tu korisceni.

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=42.439597,18.686424
MUzzY is offline   Reply With Quote