View Single Post
Old 11-08-2011, 09:49 PM   #280
quake2
Banned

Default Re: sam svoj majstor

Quote:
Originally Posted by grada27 View Post
Hvala na podrsci,nego kako tebi napreduju radovi? Vidim da si poceo neke ozbiljne radove.Imas ok prostor, nadam se da ces to izgurati do kraja. Ja se vise ne bih usudio da bilo sta radim,jer to kod mene traje i traje citaj nema se dovoljno love pa se onda dovijam. I sam ne znam kako sam i ovoliko uradio. Valjda cu krunisati sa ovolikim odricanjem i nekim ok snimkom,posto pesama ima, a ne znam sta sa njima. Ustvari to mi je i jedini motiv zasto to radim, da mogu na miru i u svom prostoru da snimim sta mi se hoce,a da za to imam elementarne uslove za pristojan zapis. Dobro tu je jos jedan motiv,moj klinac,mada vise nije klinac, trebao bi da razvije taj posao i ako uspe u tome ,valjda ce imati i neke koristi.
pozz
Grada
Evo Grado kod mene se zida uveliko pa ne stizem na forum.Kacim slike ovih dana.Znam da ce ti se rad i trud oko studija sigurno isplatiti jer se ne meri sve u keshu na kraju krajeva...Da mi zavrsimo konacno radove,da nam se klinci druze i budu ok momci (imam i ja jednog momcinu ovde) i da se na miru posvetimo muzici jer je odatle i pocela cela ova zavrzlama sa kojecime.Pozzzzz
quake2 is offline   Reply With Quote