View Single Post
Old 10-08-2011, 06:58 AM   #17
cAAc
Banned

Default Re: Engleska u plamenu

kako cemo da zovemo one malinare sto blokiraju puteve i prevrcu marice i gomile njima slicnih? huliganima ,idiotima,majmunima ?..pa nije njegov put da ja ne mogu da prodjem njim.
Ako mislis da ne mogu da poredim upravu si jer gomila tih 'navijaca' nikad nije imalo sansu da gradi i radi nesto posteno niti je vidi dok pola ovih sto blokira puteve zivi bolje od vecine njih(i ako su i oni u kanalu).
Pa naravno da su devijantni kad traze izlaz u svemu losem sto ovo drustvo nudi jer naizgled i nazalost to i izgleda kao jedini put.I onda kad se desi ovako nesto svi se cude i osudjuju i niko ne trazi pravi razlog (ne opravdavam) vec krivicu nalaze u njihovoj dokonosti i zivotinjskim nagonima i niko ne trazi resenje (zato ne osudjujem).Silom i osudama pokusava da se resi svaki problem.Dizanje velikih ograda ,kamere i pojacane patrole nisu ucinile moj zivot bezbednijim..
Koja su normalna sredstva ostala obicnom coveku da iskaze svoje nezadovoljstvo necim i da na normalan neki nacin resi neki svoj veliki i bitan zivotni problem?
Nema ih i onda se opet cudimo sto gomila divlja i rusi sve pred sobom.
Realan problem bez realnog resenja ali je najlakse reci idioti ,majmuni sto mozda to i jesu jer je sve to uzalud ali bar mu padne teret sa duse posle par polomljenih izloga dok ja kuci grizem prste .
cAAc is offline   Reply With Quote