Quote:
Originally Posted by Everlast
Meni je recimo ta potreba dizajnera da sve treba graficki da lici na "pravi" mixer/comp/eq/itd bezveze i definitivno ljudi to vise "slusaju" nego plugin. Ableton Live je GUI odradio besprekorno, po meni. Svidja mi se i GUI lika koji pravi Airwindows plugove
|
Aj sad da se vratimo svi u šume i jedemo bobice kako bi bili dobri prema životnoj sredini...
Nema potrebe za tim, može se raditi lepo i sa stvarima koje izgledaju lepo, to gledanje umesto slušanja ionako rade dokoni i neuki, u isto vreme oni nisu bitni, pa i ne predstavljaju neku kritičnu masu. E sad, kod nas je 90% takvih, slažem se da smo prezasićeni, ali gledajmo globalno.
Airwindows nisam probao, ne znam kako rade, ali krajnje su neinspirativni, ali ne u onom smislu da misliš kako si odličan svirač jer imaš "analogne" slike za osrednje pluginove, već toliko neinspirativni da mi pokušaj pomeranja slajdera stvara glavobolju i depresiju.
Mislim da je i to sada tripovanje, ali potpuno suprotno od onog "analognog", sad će kod nas da bude u modu da se koriste ovi plain design pluginovi, to kao sigurno radi vrh, jer izgleda loše...
Abelton Live?! Zašto da ne, veoma pregledno i jednostavno...