Quote:
Originally Posted by Braca
E moj Da Bear, za ovo sto se danas slusa i to sto i sam pravis i sto te lajkujemo ovo je bre muzika, nije redjanje semplova nego ljudi sviraju. Ajde i da uvazimo tvoje kriterijume za muziku koja je "in" ali onda Mozart i njemu slicni i njihova muzika su nacisto propali, i zbog toga sam u velikoj dilemi kako da kapiram ono sto ti pises. Nego sva sreca muzika je polje siroko pa ima mesta za sve, te cu u prilog tome staviti ovaj link jer sam srecan jos uvek ima dobrih muzicara jedino se bojim da ovo nece biti taze i po tvom ukusu
|
U pravu si...nije bas po mom ukusu...nikako nevolim te pesme sa Africkim elementima..OK. sviraju ljudi. ali nista ne budi u meni...
A da bas ne mislis da totalno ne slusam nista sem "loopova i samplova"...evo jedan primer - ovo su uvek da poslusam i da uzivam u fenomenalno uradjenom aranzmanu harmonijama i melodijama (ne toliko bajato, ma par godina...ali dobro)
Ili mozda ovo..Modern classic ! Odlicno, ima funk, ima dushu...sirovo a radi do jaja
Ili ovo...cuo sam skoro na radiju (uzivo) SAMO SA AKUSTICNOM GITAROM - fenomenalno !! Odlicno uradjeno, harme, vajb, soul, smek..itd.. ima odlicne muzike i danas i ljudi sviraju , i nevidim potrebu da slusam neki rock ili sta vec od pre 10 - 15 godina.