View Single Post
Old 03-08-2011, 02:11 AM   #23
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Muzika i Video Igre - Industrija

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ne znam da li ste culi za igru American Army (igra je veliko sr*nje) ali u igri prolazis kompletnu obuku koju prodju americki vojnici (dobro malo ubrzano) sa sve ucenjem kako se saniraju ranjenici (ne mozes da pobegnes iz sobe), a slag na tortu je dugmence JOIN THE ARMY ! Dakle odvede te na sajt americke vojske i tamo se ti lepo prijavis
pro igrach sam, doshao do najvisheg ranka.. jedini achievement koji nemam je "beta tester". i to je jedina igra koju i igram u poslednjih godinu i po dana.. i daleko je od "sranje" igre.. dobra je ekipa ljudi koji se skupljaju tamo, i nije skakanje i pucanje po svemu shto se krece kao ostatak igara.. nego ima taktichki aspekat, i dosta je realistichna. bagovita jer je igra nezavisnog developer tima, i srednjeg budzeta je, ali radi i ima nas mnogo koji je volimo.

edit moram da dodam da mi se ne svidja bash zvuk u bf3.. prekompresovan je.. nidje dinamike.. ok je reverberacija granata, mada na slushkama mi ima previshe bassa u samom odjeku i reverbu kod granate

Last edited by HeatMan; 03-08-2011 at 02:19 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote