Naravno +1 za prvo da ga capturujes posebno pa da dobijes lepo trakicu u kojoj ces sve to raditi. Svaki taj mali capture programcic moze da odabere izvor za zvuk i sliku, dakle zvucna (bilo koja) i ta kamerica.
Vegas zaista ima jedan deo za live capture, svakako nije user friendly, a jos gore, jedan je od losijih capture programa... Ali radi u okviru vegasa i dozvoljava da importujes sa video/DV izlaza bilo kog uredjaja... Sa web kamere npr. Ili graficke kartice sa video-in ulazima, kako su ih zvali jedno vreme - VIVO Cak ima i kontrole za recimo DVI kamerice... Mozes da motas traku
Sve one male web kamere kad se vezu na USB, prikazu se kao neki video capture device i ako su bolje daju pristojnu sliku od 15-30fps u VGA rezoluciji. Predpostavljam da ce i taj Panasonic nesto slicno uraditi.
Inace sam Vegas nije los za obradu, super je, ali sam ja nesto u zadnje vreme poceo da se drndam sa Adobe AfterEffects i super je, fale mi neke stvari sa Vegasa, ali valjda cu se navici vremenom. Kao fotoshop za video
EDIT: Ja kapiram da on hoce da snimi uzivo sa kamere sliku, a sa sinta ton - dakle ono sto je AWACS rekao mislim da ce biti ok, neces nista da sinhronizujes, sliku sa tonom uvezes u vegas kao jednu gotovu traku, pa se igras, pomeras, seckas i tako dalje. Pod uslovom da ih snimis u istom onom programcicu. Imas opciju da odaberes audio input i video input, sad sam pogledao programcic.