View Single Post
Old 28-07-2011, 07:11 PM   #15
Dule A
Member

Default Re: Stigao Kronos... ili NeKo Le

ako se load-uju sve ekspanzije (sto je default kad ga prvi putukljucis) mesta ima vrlo malo.... koliko sam video cak ispod 500mb,nisam ispred sinta sad pa ne znam tacno.... naravno cim ne loudujesh nesto imas mnogo mesta..... iskreno, ja bih voleo da ima par giga mesta bez da ista moram da neloudujem.... i ne vidim razlog da se ovo ne omoguci sviracima... pa prodali bi duplo sintova......

ekran je uzasno visoke rezolucije... sto u ovom slucaju nije vrlina....
potrerbni su ili tanki prsti ili klavijatura izbacuje upozorenje
"your finger is too fat to edit this setting...."

elem... uzasno sitne pojedine kontrole... tako da "live" se mora bas pripremiti, napraviti playlist i onda sve moze... ali ako ocekujes da promenis pedalicu na rhodes-u u sred svirke.... ukoliko nemas vilinske prste - zaboravi....

ukratko:
1. velicina i funkcionalnost ekrana (inc veci ekran bi resio sve probleme),
2. nesavrsena rh3 dirka(yamahe mi imaju idalje bolji fill... pa cak i nord stage koji nema klavirsku dirku za nijansu mi je muzikalnijeg odziva...) i
3. nedostatak ogromnog sempling prostora (valjda ovde idalje zele da posalju poruku ako ste kupili korg svirajte korg...a sustina mog koriscenja sempling opcije je da mogu ono sto mi treba od ostalih proizvodjaca i vst da presemplujem...no ajd sad...)

to su mi jedine (sitne) zamerke, instrument je ponavljam, odlican.
kolege.... pozdrav ....
Dule A is offline   Reply With Quote