Quote:
Originally Posted by awacs
DJ Niče, Srbija ti kliče! Super si posao uradio u AFX-u! Sreća da su vektori pa br?e renda preview. Ja uglavnom u Afteru radim sa ogromnim fotkama koje smanjujem (da bih dobio na gustini) pa je pakao za ma?inu.
Nego, jedno pitanje: kako sam izračunao tempo je 155. Zar ti nije bilo lak?e da radi? na 150 BPM, po?to bi ti 1/4 bila 10 celih frejmova (ako si uop?te radio 25fps)? Čisto ono - cele brojke, pa zgodnije za snala?enje na timelineu... Ali nema veze, super rezultat! Em sinhrono, em slatko za gledanje i slu?anje. Podetinjio sam
Pozdrav,
Vasa
|
Nisu vektori, sve je u 1:1. Prvo sam uradio layout (poredjao pilice gde ce koji da stoji) pa sam onda na mesto svakog pileta ubacio skup lejera (noge, krilca, oci, telo i kljun) i potom ucitao taj psd u After i animirao 1 po 1 lejer ruchno. Jedina skripta koju sam ubacio jeste loop za treptanje ochiju (animiram pali / gasi par puta oci i onda ubacim u loop taj layer)... Bas je bio "pipav" (ali jako zabavan) posao
A nisam se igrao brojkama jer sam oznacio svaki prelaz, ritam i loop u timelineu radi boljeg i lakseg snalazenja.