Quote:
Originally Posted by awacs
Pročitah da se tema zove "Muzika i Video Igre - Industrija". Pa eto, ja izabrao da komentarišem industriju. Zavere nisam pominjao niti verujem u iste. Sve je to samo igra brojeva, a brojevi ne kuju zavere.
Pozdrav,
Vasa
|
Od igara jedino igram BFBC2 (za NOOBove Battlefield Bad Company 2) online - ljudi su na terenu snimali kako zvuce pojedini zvukovi oruzja, upakovali to u nekoliko zvucnih enginea - Home Theatre, Hifi, i WAR TAPES

Znaci kada grune tenk, zuji ti u usima i ne cujes nista jos par sekundi

A ako odvrnes 5.1 sistem, zaista se tako cuje. Dakle sto se zvuka tice - na nivou grafike je - i definitivno radjen ozbiljno koliko i za neku dobru hit pesmicu. A cuo sam da su za igru DUKE NUKEM FOREVER radili muziku niko drugi do MEGADETHa
Neko rece da cemo videti da li ce se nastaviti uspeh koji je ostvario BF2. Ja mislim da ne postoji je*eni gamer u ovom trenutku, ko ne pusta bale na BF3 na nekom od YT trailer klipova

Dakle the whole fkin planetarni mega hit. Cik neka neki muzicki spektakl dozivi takvu popularnost
Sto se tice ovih sto s vremena na vreme pominju krajeve sveta i sl. Da, desice se, ali SIGURNO ne 31.12.2012 samo zato sto je Majancima istekao kalendar

idi u neku sektu pa doniraj koji dinar za spas svoje duse kada dodje sudnji dan - rasprodaj studio - eto to je moj savet ! Ne volim da citam takve stvari i zato FUCK OFF sa foruma... Molim admine da trajno BANuju svakog religioznog zgubidana koji ovde propagira razne doktrine (izvinjavam se na izrazima, ali stvarno preterujete ljudi - READ THE FORUM RULES)