View Single Post
Old 22-07-2011, 02:09 PM   #32
n00b
Member

Default Re: Molim pomoc oko studentske sobe :)

Javljam se tek sad jer:

Quote:
Moze, pravi superchunks, cloud i panele ...
od ovog troje jedino sam za panel donekle bija siguran sto oznacava

Slidila je mala depresija jer sam tama ima feel da vatan neki k...

Ugl, iscitava sam dalje forum pa sam nasa objasnjenje za sve. - pogotovo u ovom thredu.

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37418

Covjek je imao skoro identicna pitanja koja su i mene mucila. (citaj - ne znamo kurca) Savjet za sticky za hardcore pocetnike. Bar se ja tako smatram, mozda i nisam/nismo.

Quote:
samo ne zaboravi da premeris sobu pre i posle bass trapova da bi barem imao informaciju sta si uradio. Pri tom PAZI da ti je tokom tog informativnog merenja pozicija zvucnika i mikrofona ista u oba slucaja.
Ocu. Stvarno zelim izmjerit sobu da vidim koji je cirkus unutra, jer nigdi nisam na forumu naisa da je neko obradiva ovako malu sobu!? (8.7 m2)

Quote:
Ja koristim azmafon ("pamucni" filc) 60kg/m3... a ti izaberi nesto slicno tome... moze i gusce i redje...
Nadem nesto slicno u mom gradu.

Quote:
Razmisli i o MLS binarnim difuzorima, koji su losiji od 2D difuzora kod Mike Valeta, ali zato propustaju vazduh pa se uklapaju dobro sa apsorberima kada su iza njih...
Necu razmislit nego moram iscitati jos. Mislim, citam al jos nije to sve meni jasno ni blizu

HVALA boggy!

p.s. pomolite se svak svojim bogovima da sljedece moje javljanje bude sa slicicama ponekog panela

jos jednom hvala svima!
n00b is offline   Reply With Quote