View Single Post
Old 18-07-2011, 09:32 PM   #7
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: BRANOY demosong - svi ovde xD

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
psionic skroz si ti u pravu, da znas, samo ja ne bi voleo da produciram vokal i pevanje na matrici, npr mogao bih kad bi visio kod nekog i video sta i kako je dobio, onda bi imao i ja ideja i znao bi da je tako ok i cak unapredio neke svoje ideje, isto i za pratece, ja bi za sad najvise voleo uraditi muziku a vokal bilo gde i prateci i ako trebaju drugi instrumenti zivi., ne moram sve to. znam sigurno da ovo nije ni malo out, nego naprotiv u trendu je cak se i plasim kad bi ana nikolic otpevala da bi to bilo to hehehe, covek kad veruje u svoj rad dobro je, ako ne veruje jbg
Ok, rad vokala u drugim studijima je sasvim ok, mi smo dobijali gotove pratece Ivane Selakov - ona devojka posalje na mail sve zivo i intervale i terce i unise, pa ti biraj, ali svakako treba to znati uklopiti. Mozes da snimas i lead vokal, ako nemas svoj studio - platis na sat i to je to. Nije to nuklearna fizika. Tamo je to vec sve tretirano i uradjeno i tvoje je samo da pazis kako peva, dikcija, izraz i tako dalje. Falsevi se daju uspesno ispeglati, i to ti je to. Probaj sa nekim onako kuci, amaterski, niko te nece pitati sta si koristio, ako to valja necemu. Zivu gitaru smo npr snimali direkt iz procesora. Moze i majkovima i pojacalima, ali to je za neke druge price...Postuj ovde za pocetak, pa ces dobiti kritike i dalje usmeravati svoj rad. Poslusaj gotove pesme slicnog zanra.
Ako planiras da pravis instrumentale - to ne prolazi tako dobro, cini mi se, sem da se "hvalis" okolo drugarima...

Last edited by psionic; 18-07-2011 at 09:42 PM.
psionic is offline   Reply With Quote