View Single Post
Old 18-07-2011, 08:45 PM   #6
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: BRANOY demosong - svi ovde xD

psionic skroz si ti u pravu, da znas, samo ja ne bi voleo da produciram vokal i pevanje na matrici, npr mogao bih kad bi visio kod nekog i video sta i kako je dobio, onda bi imao i ja ideja i znao bi da je tako ok i cak unapredio neke svoje ideje, isto i za pratece, ja bi za sad najvise voleo uraditi muziku a vokal bilo gde i prateci i ako trebaju drugi instrumenti zivi., ne moram sve to. znam sigurno da ovo nije ni malo out, nego naprotiv u trendu je cak se i plasim kad bi ana nikolic otpevala da bi to bilo to hehehe, covek kad veruje u svoj rad dobro je, ako ne veruje jbg.

a tomislave nisu ovde svi u tom fazonu ko zna sta ti slusas, ja ne mogu biti swedish house mafia niti jey z. , a za sint, jbg nekako sto mi je fino zvucalo ostaje u bazi i koristi se jer na PC je to skroz muka , pola vsti ne zvuce, tanki, nema ih u mixu , i jeste slicno al i razlicito, kako je danas sve isto i onako. ako mojih par boja je se primetilo dobro je jer prepoznace se moj zvuk mozda, i onako georgevog, joksima i lunu ce prepoznat svi uvek , isti su instrumenti na svakoj drugoj i drum zar ne?
naravno ja nisam onaj koji ce 10god furati samo jedan drum i sve to, ja stalno nest pametujem i trazim .

Last edited by branoy; 18-07-2011 at 08:47 PM.
branoy is offline   Reply With Quote