Thread: Letnji hit!
View Single Post
Old 15-07-2011, 01:43 PM   #48
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Letnji hit!

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
awac tj mista vaso , ja se ne bi ""navukao" kao dete od 7-8 godina na onu pesmu izgleda da nismo sami od skipaca koju sam gledao na svakih pola sata 45 minuta na onom nekada lepom trecem kanalu ... tako da ti i delca se latitle gitara i mikrofona umesto da mrmorite na netu i televizijama ))) mozda bi nam rambo dao najbolji odgovor sta je hit i kako se "namirise"
Hehe, malo si konfuzan, ali ako sam dobro razumeo: nisi se navukao bez obzira na besomučno emitovanje na 3K Pa normalno je to - ne mogu SVI da se navuku na isto. Ima to veze i sa "društvenim miljeom", "ciljnim grupama", štatijaznam...

I Škripac i Familija su se uglavnom obraćali ljudima koji nisu imali računare i nisu međusobno razmenjivali 64k demoe i tracker-based fajlove. Takoreći - nekim sasvim prosečnim ljudima za to vreme u Srbiji. A lično mi je bilo super da gledam Kaličaninovu top listu u kojoj su mesta od bila označena od 1010 do 0001.

A da je 3K bio odličan kanal - jeste. Imao si i pop/rock i electro/techno i negde pred kraj postojanja su bili u stanju da naprave emisije sa živim nastupima u studiju (i da to zvuči prihvatljivo). Šteta što više nema tako eklektičnih kanala.

Gitara u ruke - samo kad mi se hoće Izborio sam se za to da ne moram da sviram za pare, a i dosadilo mi je.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 15-07-2011 at 02:27 PM. Reason: slovne greške
awacs is offline   Reply With Quote