View Single Post
Old 15-07-2011, 08:57 AM   #32
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: VST drums 2011..

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
Battery do sada mi radi posao....naravno treba se potrudit i od njegovih semplova pa ne?to malo nadodati od drugih i napravi? izvrsnu GM mapu...naravno treba se malo potrudit i onda si miran
A po meni ima naj mognućnosti nasprama drugih meni poznatih.
Bravo ja ... a boga mi bravo i ti..
dakle:
..NI BATTERY 3 is the professional standard for drums and percussion.
Ja se s njime slu?im..snimam, koristim, upotrbljavam.
Po?to sam probao "koristio" skoro sve VSTI (osim Ocean-a)
Dakle BFD2, Suprior,Mixosaurus i Steven Slate, itd..itd....TE sam htio podjelit svoja iskustva s vama..podrazumjevajući da je tema uznapredovala nisam htio ići od nule već preskoćio neke delove (moja gre?ka).
Dakle u svezi teme meni najvi?e odgovara Battery ..a po?to je jedan sudionik naveo da se uvijek njemu vraća..to je i moj zakljućak...a drugi sudionik je zavapio za ...citat:Ocean je najbolji,samo jos da ima GM map.....JA sam nadovezao na temu....
Battery MENI najbolje radi posao i najrađe ga koristim...s time da sam se potrudio i SAM ga doradio a naroćito GM banku.Dakle nisam doradio Battery već GM banku koju koristim i MENI najbolje sijeda u moje projekte
Vjerujem da nisam opet ne?to zabalavio....