Thread: Letnji hit!
View Single Post
Old 14-07-2011, 07:58 PM   #6
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Letnji hit!

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Dakle, tvrdnja glasi - ako imam potencijalni hit - ljudi koji od toga mogu napraviti hit će sami doći do mene? Ili sam ne?to preskočio u toj jednačini?

Ono ?to ja tvrdim je da hit pjesma uvijek nađe put.
Nekoj treba dulje, nekoj kraće, ali hit pjesma se čuje iz daleka.
Nema tu neke filozofije.
Ako netko napravi hit pjesmu taj netko će je nekome pustiti a taj netko će je mo?da pustiti meni i ja kad naprimjer čujem ja ću je recimo preporučiti nekom izvođaču, pa će onda taj izvođač reći da mu se ne sviđa ali da ju je pustio svom menad?eru koji je odu?evljen pa je on odnio kod izdavača koji je ponudio drugom izvođaču koji je trenutno broj jedan i koji je ?eli snimiti ali taj izvođač misli da bi bila super kao duet sa nekim nogometa?om koji je upravo pobjedio u Ligi prvaka i sad je in, itd, itd, bla,bla.
I boom.Pjesma razvali.
Tako nastaju hitovi.

Kao ?to postoji poslovica da od govna ne mo?e? napraviti pitu tako niti od bezvezne pjesme ne mo?e? napraviti hit.
Teorije zavjere, urote i manipulacija su samo tra?enje izgovora za vlastite neuspjehe.
Mo?e? ti imati Dr.Luke-a na aran?manu, mo?e ti miksat braća Alge u duetu, mo?e? imati video za milijun dolara,mo?e? se zvati Mariah Carey, mo?e? imati najbolji PR na svijetu, mo?e? imati Universal iza sebe i sve to ti ne vrijedi ni?ta ako nema? pjesmu.
Pjesma je sve