zao mi je i u isto vreme drago sto u skaju vise nema 73 i 88 modela za probu....
jer smo dve 73ice odneli barba i ja pre par dana....

)) jeeeeeeeeeeee
elem, domaci utisci iz prve ruke....
posle duuuuugo vremena, neki proizvod koji bas ne vredja inteligenciju od strane roland/korg/yamaha ekipe....
ovo nije samo budjavi rompler, vec je budjavi rompler jedna od 9 igrackica u masini
i naravno, ta hd1 od svih sinteza - UBEDLJIVO NAJGORE ZVUCI.... kao popravljeni triton da nema bas grozan zvuk eto....
PREDIVNO zvuce analogne sinteze , posebno zgodno je sto ima puno kontrola , pre svega vektor dzojstik (dosta lepo naprogramiran u puno farbi).... knobovi... slajderi...ribon...
fantastican zvuk roudsa i klavira...
standardni stari sasvim dobri cx3 klonvil..... (sto mi nesto engleski po vuku lezi danas ....cuj 'klonvil' hahaha)
ODLICNO izveden SETLIST
uzasno svirljiv instrument.... svirao sam u prvih 24 sata kad sam ga uzeo 17 sati.....
E sad, naravno, pitanje da li je potreban ljudima koji su vise kod kuce ili u studiju sa gomilom vst-a.
Za ono sto ja radim (popularna muzika - aranzmani, a istovremeno i ne manje vazno i koncerti - v.georgiev bend) vrlo zgodna klavijatura.
jako sam zadovoljan sto je izasao... i u studiju i lajv ce mi biti pravo osvezenje i brzo ce se isplatiti.
radostan sam i sto ce gurati konkurenciju da bude ozbiljnija...(rol,yam...)
sitne zamerke - (mene ne doticu, ne pretstavljaju mi opterecenje)
RH3 DIRKA - nije dovoljno dobra za ozbiljne
pijaniste ... (ja nisam nikad bio niti sam imao aspiraciju niti mi uopste klavir igra presudnu ulogu na spravi....zato sam i ranije cesto koristio korg...)
dugo se podize (oko dva minuta) - medjutim kad upalim studio i pokrenem daw, kronos i pc boot + daw start zavrsavaju u isto vreme.... na lajvu i tako nosakam ups....
hmmmmm.... pa to je to... ne mogu smisliti jos nesto da je mana.... e sad RH3 piano filing ce sigurno biti ozbiljnim pijanistima blaga odbijalica.... mada ne znam... probah motif xf8 pre neki dan .... pa nije ni to bas savrseno.... al imam utisak da je za mrvu bolji fil dirke... mozda se varam.....
elem
kome treba ovakva sprava, TOPLE PREPORUKE, KLAVIJATURA JE UZIVANCIJA.
pozz kolegama svim