Re: Rode K2 kabl ?
pa, da, trebalo bi bit to malo zastupljenije, ali s druge strane, imaš nekoliko osnovnih smjernica koje moraš poštovati, a ostalo se ipak razlikuje od slučaja do slučaja (koliko para, koja kvaliteta,...,želje vlasnika/investitora).
Uzemljenje je jako bitna i vrlo često zanemarena stavka. Po mojem iskustvu, nabolje je imati odvojeno uzemljenje za studio, dakle ono uzemljenje koje se spaja na analognu masu (znači, sonda ili ukopana ploča ili nešto slično tome), u tom je slučaju lakše izbjeći probleme sa tehničkim uzemljenjem
opet, koliko ej meni poznato, velika većina posjetitelja ipak ima male i jednostavne setupove gdje nije osobito teško detektirati problem.
Mislim, da se nebi netko uvrijedio, malo je studija na Balkanu koji imaju potrebu utrošiti doslovce nekoliko stotina metara multicorea i povezati 50+ komada outboarda analognim i ditalnim vezama, komplicirani patchbay sa puno normalizacija (najveći koji sam spajao je imao 10 unita po 80 parica) još u kombinaciji sa više od dvije gluhe (najviše što sam radio je bila kombinacija 2 režije na 4 gluhe).