Jeste malo konfuzno...Momak je otisao u izdavacku kucu Renome Bjeljina i sa vlasnikom (izdavacem) sklopio ugovog o izdavanju CD.Izdavac je po ugovoru duzan da mu nadje pesme,aranzera,studio,pratece itd.Tako je i bilo,lepo je sve placeno,uradjeno (ja sam na projektu radio kao kao snimatelj),i izasao je Cd 2008 godine.Sa kompozicijama sa Cd je imao nastupe po lokalnim Tv stanicama,diskotekama,lokalima itd.Kada je prosle nedelje stavio snimke na You tube ,odjednom se javio kompozitor koji je suspendovao snimke pesama koje je on komponovao pozivajuci se na zakon o kopirajtu ( a u stvari je te iste pesme prodao drugom pevacu ali sa drugim aranzmanom???).You tube je obrisao video klipove tako da doticni pevac ,moj drug,nema prava da prezentuje svoje pesme koje je regularno platio.Da li neko ima nekakvu informaciju na koji nacin da on ipak prezentuje kompozicije koje izvodi,da li you tube ima pravo da po nalogu kompozitora skine pesme koje su legalno izasle (na video klipu se lepo vidi omot sa svim potpisanim autorima?)

Znaci sada svaki pevac mora da strahuje hoce li kompozitor posle par godini zabranjivati prezentovanje svojih kompozicija,suludo priznajete...