View Single Post
Old 09-07-2011, 04:51 PM   #10
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: nesto kristal ENHANCER plug? koji?

kravadinka ma naravno, samo je primer da cujete sta mi treba da neki plugin odradi u kompu, to sto moze ta klava i taj njen efekat. al velika je razlika, najvise kad pojacam, oseti se koliko je kristal jasnije posle njeg mnogooo, i korektan klavir onda pravo. i za eq se i ja ne slazem, jer i to sam vec isprobao, nije to vise ovaj cist ton koji stvarno ne smeta mi ni malo , tamo vec druga boja sa eq.
i ne znam, koliko god vi bili ljubitelji VSTi, ja sam mnogo vise ljubitelj klavijatura, u mnogim stvarima, naravno ne svim zvukovima, neke vsti vec odradjuju super. ali u klavi dobroj uvek ima materijala da snimak zvuci i lakse je iskombinovati boje sto trebaju, dok ovamo jede memoriju i nema listanja tako brzo u COMBI modu vsti.
ii to zadnje sto si naveo s malo truda, bas bi voleo nekad doci do tebe na sat npr i da mi pokazes to malo truda a da zvuci u pc, ne sumnjam ja u tebe al ja ne znam priznajem ,msm znam dovoljno al ti znas bolje sigurno kad tvrdis to i ja to respect !!

awacs upisacu i taj plug, mada mislim da sam skinuo to komplet vec davno. al jbg nisam se s tim zamarao, a ovo na ovoj klavi je tako jednostavno. nema podesavanja . samo dugme off on i to je to, da sto treba.

Last edited by branoy; 09-07-2011 at 04:56 PM.
branoy is offline   Reply With Quote