View Single Post
Old 09-07-2011, 04:40 AM   #13
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: FX Teleport + windows server

Quote:
Originally Posted by silzg View Post
Zanima me kako iskoristiti naprednije mogućnosti windows servera za bolje mrežne performanse. Zbog nekog vraga se zove "windows server"

To me zanima zato što ne znam kako će se mreža ponašati kada upogonim veći broj zahtjevnijih FX-a na serveru, a bojim se da će na Gigabitnoj mreži značiti visoke latencije.
Naravno da ne očekujem velika čuda ali ako se može što učiniti da se poboljša mrežni protok barem za 20%, onda ću to iskoristiti.

Naravno da ne mislim koristiti virtualnu mašinu na serveru. Virtuala je samo ideja u testne svrhe.

Ali...već sam instalirao windows server 2003 pa sad boli glava
Ima nekih stvari koje trebam skužit a bilo bi veliko olakšanje da netko sa iskustvom pomogne
Ok, ajd' ja da pokusam da budem "konkretan", jer sam se svojevremeno patio da nateram taj muceni server da radi kao DAW. Sta te zanima konkretno ?

Vec ti rekoh da server samo pruza veci izbor alatki za mrezni rad, zato je "server", ne ubrzava nista, niti prioritizuje mrezu u odnosu na ostatak sistema.
Najlakse ti je da kad si vec stavio taj server (u nadi da ces dobiti taj mrezni speed-up) osposobis isti za audio i das nam neku informaciju iz prve ruke. Za to osposobljavanje mogu da budem od koristi

Last edited by psionic; 09-07-2011 at 04:44 AM.
psionic is offline   Reply With Quote