Posle mnogo sati provedenih u ovom prostoru imam tacnu predstavu o tome sta je u celoj prici bilo sasvim ok a sta ne.Menjanje geometrije i planiranje prostora,akusticka obrada i organizacija rada su mi mnogo...ali bas MNOGO pomogli da radim bolje i vise.Svaki ulozeni dinar se odavno vratio.Dobio sam mogucnosti snimanja zivog bubnja i gitarskih pojacala u bilo koje doba dana i noci,bez da ikome smetam.Dobio sam dosta bolji monitoring i dosta bolje usnimke.Dobio sam cak i mogucnost da cenjene klijente i ugostim kako treba

.Dobio sam totalno prijatnu i opustenu atmosferu u studiju,sto cenim da je veoma bitno,narocito kada se radi po ceo dan.Kompromisi koje sam radio su se pokazali kao sasvim opravdani,tj prozor za dnevnu svetlost i luftiranje i prozor za komunikaciju sa r.r.Problemi koje nisam uspeo da resim su:jos jedna soba za snimanje (rasklapanje bubnja i ponovno sklapanje,postavljanje mikrofona ispocetka su mi oduzeli gomilu sati),veca rezija u kojoj ce dobro raditi oba monitoring sitema i prasina kamene vune.Od srca reporucujem da se apsorberi obavezno rade od azmafona.Zbog svega ovoga idemo na sledeci thread koji se zove:Novi studio iz temelja.Spreman sam da ulozim jos novca i energije i to narocito posle svih pozitivnih iskustava sa ovim studiom ali naravno u okvirima koji se kod nas mogu ocekivati.Nadam se da je ovaj thread bio od koristi i da ce sledeci biti jos vise.Hvala svima na nesebicnoj pomoci i "idemo dalje"

.