View Single Post
Old 02-07-2011, 03:36 AM   #5
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Pomoć oko izbora programa

ma tako bas kako su ti vec napisali.

ja cu navesti nesto za reason malo.
eto npr primer, 10 x sam kreativniji u reasonu nego u cubes. valjda sto mi je tamo nekako sve blize, i nemas puno izbora trazenja koji efekat , koji vsti.

imas sempler 1.. i napravis sebi bazu semplova za taj sempler i tu ti je jedini i osnovni izbor. ne trosis puno vreme na trazenje drugih VSTi samplera i na kraju zaboravis sta si hteo. tu il ima il nema.

i tako dalje. znaci , sempler sint , analog sint, drum mashine, loop plejer, combinator da sve to kombinujes, "10" efekata, prazne trake i volju na mastanje.

najvise mi se svidja kod Reasona jedna za mene najvaznija stavka a to je sve semplove, loopove, i td, kad zavrsis pesmu , mozes da snimis kao jedan projekat ili jedan fajl u kome je SVEE!! presnimis to na dvd.. sutra izbrises sve HDiskove, instaliras win, pa reason. odes na taj jedan fajl i sve je tu!!! dok Cubes i svi ostali ako pobrises diskove pitace te za najmanji detalj, i ako nesto nije na nekoj particiji gde bilo on trazi ubi se, il nece nac. i glavobolja.

minus je njegov export ili sabiranje kako sam cuo, e sad dal je tako i u reason 5 ne znam, pa su svi isli kao rewire sa cubes pa tamo export.

rewire OK isto!!

i tako dalje i tako dalje.. malo da ti je jasnije sta bi zeleo. poz
branoy is offline   Reply With Quote