Od "poznatih" mastering faca radio sam sa Bob Katzom, Jay Frigolletom(između ostalog moderator na mastering podforumu na Gearslutzu) i Abbey Roadom.
Vraćao sam jednom Bob Katzu kojeg sam priupitao nakon primljenog mastera da li je problem u tome ?to je tek doputovao iz Argentine doma pa mu se zračni tlak jo? nije izjednačio u u?ima. Čovjek je ludilo odreagirao na ?alu i dao mi free jo? jedan master. I nije toliko bila njegova gre?ka koliko čovjek ne razumije hrvatski pa je bilo problema sa vokalom.
Jay Frigolletu sam također vraćao u par navrata i nikad nije imao problema sa ponavljanjem. Dapače. Čovjek me je molio da budem full iskren i da ka?em ako me ikakva sitnica smeta. Da ne ka?em da jo? čekam da mi izda račun zadnjeg mastera kojeg je radio. Već sam mu poslao dva remindera da mi vi?e izda račun a pro?lo je već vi?e od mjesec dana. Frajer mi se ispričava da ne stigne. Čudan lik
Abbey Road mi je prije par mjeseci isporučio master na kojeg doslovno nisam imao nikakve primjedbe. Ne znam tko je i u kojem od onih 6 studija radio ali sam dobio točno ?to sam tra?io.
Ne znači da nisam imao i lo?ih iskustava ali, nekako, ?to sam bolje napravio mix bio sam zadovoljniji i sa masterom.