View Single Post
Old 21-06-2011, 04:02 AM   #2
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: kako se borite protiv virusa, posebno usbeova

znaci i to je virus. ma znas kako bas sam hteo pitati koja mu je funkcija al vec si odgovorio. to film.exe i skriven folder secam se. bilo je i to na onom starom kompu jos dok sam tamo se zezao pa mi usb izvrne bas tako.

a Win7 brate ako ovako je ladan na sve to, nist ja ne diram . da dodjes mi na komp uverio bi se. a znas kad se pojavila win7 legal rtm i do dan danas sve radi i zaboravio sam NOD32 i sve ostalo. aa XP da mi je mesto njih 1001 posto da bi do sad od nekih dizao sistem, i mucio se sa erase tih stvari. zato kazem ima nest u win7 za sad. niko nikog ne dira. a verovatno SVI SU TU haha

i ono najvaznije, ja tek sad bi se plasio instalirati NOD32. ja mislim kad je vec neki antivirusni program u kompu da onda virusi leti i rat je u kompu.. najbitnije je da je sistem hladan, ne mislim samo na sistem od Win 7, nego sve od pretrazivaca, do foldera, do Daw programa i sve sto je u njemu. nigde ne primecujem pad sto na XP sam uvek bar na pretrazivacima redovno. i podignem taskbar uvek moram nest odcekirati tj OUT da bi procesor otkuco malo sa ctrl alt del

Last edited by branoy; 21-06-2011 at 04:08 AM.
branoy is offline   Reply With Quote