Quote:
Originally Posted by branoy
evo slika malo pre. skriveni se vide. nema autorun.exe
|
Skriveni autorun.inf... Ne mirise na dobro
http://bleuken.i.ph/blogs/bleuken/20...es-autoruninf/
Ti autorun virusi se ubacivanjem USBa u komp razmnoze po hardu i uglavnom ne diraju sistem, nego se dalje multipliciraju i kopiraju na druge USBove. Umeju da ti npr film nazovu umesto npr SPIDERMAN - kao SPIDERMAN.exe, a folder sa filmom stave na hidden... I to rade uglavnom na USBu, ne na hardu. Nisu opasni uglavnom. Mada ih ima raznih. Poslusaj moj savet da procesljas taj USB na nekom NODu, ako ga imas. Nista ne boli, a moze da ti ustedi vreme nekad kasnije...
Patchevi i crackovi za igrice su puni virusa, narocito ako su sa nekih public torenata, ili ne daj boze eMulea. Klinci to ne znaju, pa kad vide taj Setup.exe, odmah ga pokrenu. Da ne pricam o cheatovima za igre...
Stariji i iskusniji gejmeri - kao ja - skapiraju da je krek za igru ustvari neki DLL koji se kopira u Game direktorijum - pa ne pokrecu viruse kao ludi, ili po velicini provale da je virus, ili jednostavno imaju NOD32
Ja isto imam 2 sistema na 2 harda - Win7 za neki kao video - audio i Win7 za zajebanciju. Nekad sam imao x32 i x64, sada su oba x64 jer mi taj x32 i ne treba vise. Sve savrseno dobro radi na x64...
Plavi ekran... a, da, to bese ono kad ti na plavom ekranu iznenada ispise neka slova ? JBT, ne secam se kad sam to video zadnji put...
Ne moras meni da pricas kako je W7 bolji