Quote:
Originally Posted by DaBear
 Sad ce jos i da ispadne da je koncert bio do jaja (al publika to nije skapirala...jer smo glupi Balkanci..??  )
@Darkstar - NEMA veze sa marketingom...znam! Potpisujem! kako jos da ti garantujem..?? DA se to desilo ovde, sa ovoliko ljudi, vec bi je tuzili za obestecenje...+ otkazana turneja itd...sad ce da krenu da traze nadoknade za izgubljene prihode. Jel to marketing???
@Znak / Popboks - tipican komentar muzickih kritichara !! Ijaooooo....boze!
|
Hvala!
Za ostale koji veruju da je ovo marketing.
Ja radim kao tour manager / FOH za nekoliko bendova koji su na major record label. I verujte mi, ako se izvodjac napije i odluci da moze da ide na binu, ti ne mozes da uradis nista povodom toga! Sta god oni odluce da urade to ce da se desi! Pogotovo izvodjaci ove velicine.
Ona je zbog ovog incidenta morala da otkaze jos 2 koncerta (znaci ne doda, nego otkaze) Kakav je to marketing kada gubis pare??
Ja sam radio sa bendom koji je otvorao za Kings of Leon.
Svirali smo u St. Louis-u, 20 000 prodatih karata. Bili golubovi na vrhu bine koji su kenjali po izvodjacima. Moja grupa je presla preko toga, ali su se KOL pokupili i otisli posle 2 pesme!!!!
Nema povracaja karata, a vest je zavrsila na glavnoj strani CNN, BBC itd. Svi su opet pricali kako je to bio marketing...