Quote:
Originally Posted by boggy
o da... ja mislim da postoji... nikada necu ni pomisliti da "organizovana kontrola" namerno izaziva ku**obolju i nezainteresovanost, to su tako obicne ljudske osobine za koje je "organizovana kontrola" (da bi ih izazvala) potpuno besmislena...
Kada bi bio (sasvim) u pravu, onda bi ono rusenje bine trebalo da poveca interesovanje za koncerte, jer..... gledati muzicare kako padaju zajedno sa binom moze biti mozda zanimljivo publici...
pozdrav
bogi
|
Ne govorim o organizovanoj kontroli.
Svojevremeno bila je odlicna reklama za Denisa Rodmana, gde su u spotu skinuli sve njegove tetovaze, sva njegova obelezja, sve mindjuse, a tekst je bio u fazonu : da nemam sve ovo, da se ne tucem na utakmicama, da ne pravim skandale, da sam obican igrac, da li bi me ikada primetili i voleli".
Ne govorim o nikakvoj kontroli, govorim samo o organizovanom upeglanom paketu, koji RADI.
To je taj stajling, to je ta prica, koliko se secam njen album se zove REHAB... i to je verovatno sama htela tako ?
Da je Ejmi najobicnija riba koja nesto peva, NIKAD ne bi dosla tu gde je.
Meni je to prosto razmisljanje - Beograd nam je nebitan grad, na tom koncertu napravicemo sranje - o tome ce se pisati svuda narednih 15 dana - besplatna reklama - vozi.