View Single Post
Old 19-06-2011, 08:35 PM   #598
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Default Re: DIY Vocal booth & Control room?!

Evo, uhvatio ja vremena da se dalje igram sa podom. Malo sam bio ovih dana hendikepiran sa svojim radom po studiju, jer sam postavljao kod staraca knauf po ku?i ...

Osigurao sam elemente koje nisam mogao da maknem od pra?ine i sl ...

A, ovako izgleda glet za pod - teku?ina za kitanje parketa + drvno bra?no (da, igleda ko gov... ), a nanosi se obi?nim gleterom ...

Po?to nemam stroj za bru?enje parketa, poslu?ila je i ru?na vibraciona brusilica ... oko 10 sati bru?enja sa brusnim papirom 120 ... jao, kako sam umoran ...

Ali, trud se isplatio, jer kada sam bio gotov, pod izgleda ovako ...

A i stigla mi je slikica koju mi je kum pomogao napraviti u Photoshopu da izleda kako spada kada se uve?a. Izra?ena je kao naljepnica (materijal kojim se obljepljuje auto) na prozirnoj podlozi, koju mislim staviti ispod laka ...

Tada je uslijedilo impregniranje OSB-ki, sa Chromoden impregnacijom koju sam malo tonirao sa naran?astom ...

Nijansa izgleda prenapadna, ali kada se posu?i (po?to je ovo slikano na fri?ko) ?e igledati puno bla?e .... sutra ?e uslijediti prva ruka laka, pa bru?enje, te postavljanje slike, a taj posao ?u definitino evidentirati ...

Ja zadovoljan ...

Studio Predator
Eomsy is offline   Reply With Quote