View Single Post
Old 07-06-2011, 05:43 PM   #8
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Steinbergov pandan Beat Detective-u

Quote:
Originally Posted by Inovative_kg View Post
Ultra je efikasno pa sam da i sam Cubendo ima neku slicnu foru (a da ne moras da koristis trigere, drum replacement alate itd.. ).
Ne znam koji primer si gledao, ali čak ni razvikani PT Beat Detective nije "ultra efikasan". Uvek mora? ručno da dotera? neke beatove, neke da obri?e? a neke da doda?. Nema ručka za D?. Ako raspola?e? kvalitetno snimljenim vi?ekanalnim konfekcijskim materijalom (1/2/3/4, stomp your feet onto the floor) to mo?e da ?ljaka, u suprotnom je to povelika igranka.

Kako god bilo (ako si na Cubase-u 5), izaberi regiju koja te zanima, uradi Bounce te regije, u Sample Editoru defini?i koliko taktova traje novonastali Event, u dropdown Audio meniju idi na Advanced, pa izaberi Set Tempo From Event. I tako redom. Da li će sve to da radi kako pi?e da bi trebalo da radi? Jbmlg, kod mene uglavnom ne radi, valjda je C5 koji imam malo bagovit ili sam ja previ?e glup, ali nema veze

Ni ProTools 9 HD sa kojim sam se dru?io tokom poslednjih par meseci nije bio mnogo pouzdaniji. Dobro staro seckanje i paste-ovanje kikova i dobo?a je nekako uvek bilo br?e i pouzdanije od svih tih zajebancija. Jebe? stvari koje se reklamiraju kao "u?teda vremena", a ustvari ti odnesu isto toliko (ili vi?e) vremena kao da si selio samplove pe?ke.

Pozdrav,

Vasa