Quote:
Originally Posted by alek019
.........Ovo baš ne volite kad radim ali setite se recimo doktora, pa taj ceo život ponavlja odgovore na ista pitanja, milion ljudi dodje sa istim onim, boli me glava, malo mi muka, šta mi je. Aspirin, kafetin, pilula ova ona.Ako bi doktor ćutao, ili rekao nekom, idi bre i pročitaj, ima na internetu, verovatno bi ga svi uvažavali i vikali, super doktor.
|
To sto pricas je
rad za platu, ne dobrovoljno piskaranje po forumima... napisace dobrovoljno jednom, dva... tri puta.. i ako traze jos, vec ce da se oseca kao magarac... i bice sasvim u pravu.
Postavite se u takvu situaciju barem malo... sve ce vam biti jasnije... samo napisite tri puta isti odgovor u roku od pola godine, i kad budete videli da morate i cetvrti... zapitajte se da li je to posteno sto se trazi od vas. Pri tom je i dalje lakse citati/uciti, nego vec znati odgovor i pisati ga mnogo puta.
Takodje, imajte u vidu da ima clanova koji redovno citaju odgovore, i ako vide da niceg novog nema... zasto bi dolazili vise na ovaj forum... sta da citaju? Nesto prezvakano stotinu puta? Hvala,... ali ne, hvala! To mi je dosadno.
pozdrav
bogi