Re: Zasto ljudi na Rumskom ne odgovaraju uvek na pitanja?
Mlada gospodo, bez obzira koliko je ovaj thread i pun iskrenosti i stavova i ovakvih i onakvih, nemojte se ljutiti, ali treba ga brisnuti odavde. Antipropaganda. Verovatno stoji da bi mnogi od vas u nekoj real face to face komunikaciji bili i drugačiji i smireniji i staloženiji i promišljeniji. Ovaj "papir" neću reći da trpi sve (bar moderatori bi to trebali da obezbede), ali trpi dosta. U pravu ste i jedni i drugi i to je možda najveća istina ovde, nekad trpe jedni a nekad drugi, poradite da se to nazovimo ga "trpljenje" nekako smanji (da nestane neće) i gurajte dalje.
Iskreno mislim da je ovo dobar forum. Ja sam se nekoliko puta ovde "raspravljao" sa nekolicinom prisutnih (doduše oko "ozbiljnih" stvari koje meni nekako nekad baš zasmetaju pa reagujem, i oko kojih se ne razumemo baš najbolje) i koje je umelo da bude baš bezobrazno i neprimereno, ali preživi se i to.Da budem korektan bilo je i po mene ovde zaista i veoma lepih stvari. Treba naučiti da proberete ovde ono što vam vredi i koristi i da predjete preko podekad veoma neprijatnih stvari.Ovako se sve ovo svelo na neku podelu, koja preti da predje u veoma ružnu, skoro preslikaste nekadašnju vojsku gušteri i stare koske.Neki od vas to znaju a neki i ne, ali i taj gušterski staž traje jedno odredjeno vreme.Sama podela nije strašna ali tretman je ko se seti, katastrofa.
Sve u svemu tolerancija malo ovde ponekad zataji, neka je i iz opravdanih razloga zatajila, ali to ipak nije mnogo lepa pojava.
Ima ovde i krasnih ćlanova ima brate i neopevanih.
Lepo bogi napisa, on se nagledao svega i svačega, dakle to postoji i nagledaće se mnogi koji se ovde zadrže, nužno zlo i nekako ide uz sve ovo jedino što objektivno negativne stvari treba svesti na minimum.
Slažem se ja da je stručnjacima dosadno da ponavljaju odgovore na neka pitanja. Ovo baš ne volite kad radim ali setite se recimo doktora, pa taj ceo život ponavlja odgovore na ista pitanja, milion ljudi dodje sa istim onim, boli me glava, malo mi muka, šta mi je. Aspirin, kafetin, pilula ova ona.Ako bi doktor ćutao, ili rekao nekom, idi bre i pročitaj, ima na internetu, verovatno bi ga svi uvažavali i vikali, super doktor.
Last edited by alek019; 02-06-2011 at 10:54 PM.
|