View Single Post
Old 02-06-2011, 07:55 PM   #53
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Zasto ljudi na Rumskom ne odgovaraju uvek na pitanja?

@ Psionic - ne znam sto si se toliko razestio / razljutio ??
Nisam primetio nista sto je bas u ovom thread-u bilo upuceno tebi...

To sto nisi dobio egzaktan odgovor za "pitanje kika"...nije dovoljno za ovakav post..?
Koliko su mene kojekakvi mrmoti prozivali / pljuvali / omalovazavali..itd..i sta sad je trebam da radim zbog toga? Da se nerviram mozda? Da se uzbudjujem?
Ocu - al' za malo!! Nemam nista od toga..

Sto vec rece Mogli...ljudi dolaze - ljudi odlaze....nekad je interesantno na forumu (dobar gost - BTW vec dugo nema gostiju...??) , ili kad je neka dobra prepirka ...pa onda naidje period sa pitanjima "koji sound card za €50 ili imam sobu 2x1,5m hocu da napravim studio i to za €100, ako moze..." - e onda je bas dosadno,,,
A vidis da te i Gearslutz nervira....ja NIKADA neslusam preporuke drugih ljudi. Sto je njima mega - meni mozda nije...sto je meni super - njima nije!!
Tamo tek ima budala..koji postavljaju nenormalno glupa pitanja..tipa: "sta bi ste kupili za $1,000.000 ??" kreteni koji se dosadjuju i svrsavaju na spominjanje studijskih sprava...???

Ne kazu dzabe "u se i u svoje kljuse"....MNOGO ljudi bre ocekujete od raznoraznih foruma...nema garancije da ce IKO da nadje vremena i volje da nekome objasni nesto......ALI ima ovde ljudi koji imaju neverovatno strpljenje u objasnjavanj...Boggy na pr...pa Arthur...nesebicno se zaloze..UVEK !
Ja na primer, nemogu da smilsim da dajem odgovor nekome ko isti taj odgovor moze da nadje na netu za manje od 5 minuta!!!
DaBear is offline   Reply With Quote