Re: Sta je to sto stavite na SIROV VOCAL da bi zazvucao??
Psionic glupo ti je ovo. eto.. znaci sad treba svi da idu na milion sajtova i traze od stranaca odgovore?, ja volim rumski i ne idem nigde drugo, 90 posto sam ovde i malo youtube. vise volim da na jednom mestu imam sve nego da trazim na hiljadu.. manje vise, ja cu i odradit nesto skontacu, al doce neki novi klinci koje moramo ispostovati kao sto je neko nas kad smo mi dosli, ako je meni ovde za 5 god dodijalo u nekim temam i pisanju znaci da sad druge zaobilazim koji tek dodju na forum to sebi necu dozvoliti. jer ovo nije moj licni forum, i sve sto je prezvakano uvek je fino utvrditi gradivo, jer ako je pre 3 godine nesto islo na neki nacin, za tri godine dodju neki novi plugovi, neka nova iskustva, znaci da se drzimo npr jedne price koja je nekad davno napisana i to je to,, nema vise pitanja nikad vise?
vama kojima je verovatno dosadilo pisanje i puknete ovako na neku temu vise je to za RECYCLE nego neko novo iskustvo ovde od nekog postovanog clana foruma?! budimo ljudi i sad i za 50 god. treba pruzit znanje i drugima, jer svi se mi bavimo muzikom, ne drogiramo se i takvim ljudima treba davati odgovore!! rade nesto, pate se.
naravno ima i onih koji stvarno ne mogu nesto skontati i zapamtiti a trude se. nismo svi isti. al svi smo zeljni znanja.
bio je neki klinac ovde dosao i primetim posao je na sve teme davati pocetnicka pitanja i skontao sam da mu kazem da ne radi to s takvim pitanjima svuda nego da fino otvori jednu temu sa svojim pitanjima i tu cemo mu davati odgovore, znaci fino kulturno. i sve uredu.
jbg verovatno je najbolje otic od svojih ljudi i trazit strance da ti pomognu u pitanjima.. et.
i meni nije vazno da uzmem samo kintu..
i verujte mi, neko moze citati ovaj forum sto god i nist nece nauciti bez prakse. citanje je ko u skoli. zavrsis osnovnu i srednju nist nisi zapamtio nit ti povezano.. odes negde na jedan sat, pogledas nesto i zapamtis za citav zivot.
|