Re: Sta je to sto stavite na SIROV VOCAL da bi zazvucao??
Ja na glas stavim plugin za glas. SuperGlass. Glas postane do jaja dobar. A onda sve provucem kroz lampaski pream (jel pream ili preamp, ne znam, ovde ionako niko ne obraca paznju na pravopis sem mene), da, tek posle plagina - da se to sve zamuti i sjedini u super - fantastican glas... (Cuo sam da to poboljsava AD/DA konverziju, mada nemam pojma sta je to, jel tako, ja sam producent, ne moram to da znam kako radi sva ta limarija, ali znam da bas ovo da dobar zvuk) Izvedem aux pa posaljem na poboljsajzer glasa, pa ga paralelno umrezim kroz LAN (dobije onaj potrebni moderni prizvuk kakav postoji u haus i tehno muzici) i analogno saberem - preko 1/4" traka (pripremi obavezno onu sestougaonu obicnu olovku da smotas rolnu). E tad tek stavim multimaximajzer, izravnam ga da lici na debelu crnu liniju u forgeu i to je onda to.
Da ne ostane nedokumentovano, evo primera:
Aaa, jel vidis kako radi ?
A i boli te qrac, vazno da uzmes kintu!
A mozes i SEARCH da lupis, videces da je neko TACNO pobrojao sta kako i kojim redosledom... Ako ne ovde, imas na Googlu
Sto je najgore, mislim da je neko BAS na ovaj nacin opisao svoj rad... Tako da - SEARCH prijatelju...
Last edited by psionic; 01-06-2011 at 04:59 AM.
|