Thread: Analog summing
View Single Post
Old 30-05-2011, 07:27 PM   #16
File
Senior Member

Default Re: Analog summing

mo?da volim ?um i krćanje hehehe....
Definitivno sam siguran da mi dodaje dosta puncha tj. low enda...a ne zagu?ava mastering...dokle god sam i?ao dobiti te frekvencije u mixu (in the box) sve mi se muljalo i u masteringu jednostavno nije bilo mjesta osim ako bih sve onda spustio ?to znaci da dobivam low end a gubim visoke....E sad....kako imam osjecaj da preko mixera dobivam low end isto tako imam osjecaj da gubim visoke.....Ali ne znam
Trenutno ovaj snimak ?to radim je gotov i stvarno sam jako dugo mrdo po njemu i dobio dobro, te?ko da ću sad prilagodit to za analog summing u ovom slucaju....iako osjetim da su omjeri instrumenata smrdani..pogotovo su mi gitare kao malo mrljave (ali mo?da se samo radi o glasnoci i omjeru) također osjetim da cijela snimka vi?e di?e i DRMA nekako jace, tj manje je ?upljikava nekako....
Al ja ocito ne?to ne radim kako treba jer osjetim ocitu razliku, ne znam za?to bi se onda toliko na forumima raspravljali ?ta je bolje tj. da se razlika u dana?nje vrijeme skoro ni ne osjeti...da li ju ja bogme osjetim ili ne?to ne radim kako treba
Mo?da je bitno spomenuti da se u ovom slucaju radi o jako extremno brzoj muzici sa brdo distorzija, a ne necemu drugom i potrebno je dosta preciznosti da bi i takva muzika bila 'ugodna' za uho naravno onome 'ko mo?e tako ?to provariti....ma evo primjera produkcije in the box ...
Bend dislike iz po?ege ja sam Bas i bek vokali http://www.tocka.org/depth/br.zip
Al nemojte se odma' krstit na mjuzu, znam ja i lijepe muzike stvarat hehe
File is offline   Reply With Quote