Re: TOP 10 najkori?tenijih pluginova
moramo bit razumni. pa covek koji ima para, naravno da mu je to nista.. i ja cu tako pricati ako nekad budem imao puno. ni sad ne kukam, nit cu ikad.. od kukanja nema nista, samo rad, i u radu moras uzivati bice rezultata i para.. ja znam sad pa sad nakupit neki para, i kad ih imam i kad nemam isti sam covek. za mene su one potrosne. kako dosle tako otisle. Surfer ima pravo da kaze sta misli, aa nekom se svidjalo ili ne, to je njegovo misljenje koje ona zna zasto kaze i to je razumno.
plugovi, najlepse mi je ako instaliram samo Cubendo5 i fino znam gde sta. jos par paketa i to je to. kad nemas vise nista instalirano. ne kukas nego vadis od tih najbolje sto znas i umes i lepse je ..vise se potrudis.. kad ih imas na stotine ne bitno kojeg kvaliteta, izgubis se u njima i cak zaboravis sta si hteo jer ako neki insertujes na kanal, nest ti se mozda svidi i ode tema na desetu stranu.
ne znam sta bih napisao u top 10. eto ono sto sam spomenuo. par paketa sto instaliram prvo, to mi je top i deset i dvadeset. naravno ovo nema veze sa pravim top deset! pzz
|