Thread: U47 rasprava
View Single Post
Old 25-05-2011, 01:51 PM   #9
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: U47 rasprava

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Meni treba (gubim) uzasno mnogo vremena kad pisem (zato sam prakticno, odustao od pisanja po furumima), dok sam ja odgovorio, vec su se pojavila dva nova posta, pa bih sad iskoristio priliku da malo prokomentarisem.

Dobro bi bilo da pisu ljudi koji imaju licno iskustvo, jer zbog prepricavanja tudjeg misljenja moze doci do mnogo pogresnih zakljucaka.

To nije moje iskustvo, meni rade bez greske a podosta su vremesne.

Fet verzija ne moze da dostigne ni trecinu cene U47 sa VF-14. To je sasvim drugaciji mikrofon po karakteru, Fet nikako ne moze imati brzinu ni dinamiku (tj. kompresiju cevi) kao U47 sa VF-14, a to je uglavnom ono sto ljdi traze kod 47mice, a da se fet vise ceni to sad prvi put cujem. Uostalom sta drugi kazu nije mnogo bitno, vec sta se tebi (meni) vise svidja, pa ako hoces, donesi tvoj fet, a ja cu VF-14, pa mozemo nesto i da snimimo, da svi cuju i procene za sebe.

Jel' metalna ili staklena? Pazi, EF-14 ima tendenciju da zvoni, sto ne mozes znati dok je ne probas u mikrofonu, zato je toliko jeftinija od VF-14.

RM
Ok, sorry, moja je greska sto mi se sad samo Alan Parsons vrti po glavi,ali potrudicu se da saznam vise, pa onda...
Kazem, ne bih citirao neki bezvezan izvor...
No, to sad nije ni bitno...sorry.

Bockie is offline   Reply With Quote