View Single Post
Old 24-05-2011, 07:22 PM   #2
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Pro Audio DSP (Dynamic Sound Mapper)

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
Dobar dobar..dobar.
Radio sam nešto sa njime i iznenadio me u nekim situacijama na projektima koji mi nisu bili "ono".I dalje sam u fazi prokljuvavanja ali za sada
Ja sam ga probao kad se pojavio, i nisam bio impresioniran najvise zato sto nisam umeo da ga koristim. I pre nedelju dana sam mu dao sansu, 2 dana po 7-8 sati sam tvikovao sve moguce varijante i sve sam pokusavao... Za kontrolu vokala mi je odlican, narocito za sibilante, takodje mi je fantastican da mi umasti plasticne instrumente i sintove, na bass-u i drum-ovima mu jos uvek nisam nasao primenu...Na akusticnim instrumentima mi isto super radi, i na master busu koristim Tape 1 preset sa ratiom 2:0, bez ukljucenog limitera, kao zadnjeg u lancu, i cisto da malo hvata, vrlo malo, fascinantno je kako umiri visoke i neprijatnost u visokima koju sam uvek osecao kad je digitalija u pitanju, neprijatnost ne samo u mojim radovima, vec i tudjim i stranim... Imam potrebu da napregnem usi kad glasno slusam moderne albume kod nekih delova, sto nije slucaj sa albumima iz stare produkcije...
Jan is offline   Reply With Quote