Quote:
Originally Posted by branoy
"Jan sta si pisao pre pa sad edit? ja tek sad citam.., s waves se stvarno moze sve odradit, pazi i ja koristim sve i svasta, ali osnova taj paket i ono sve iz cubesa sto ima moze se zavrsiti sve, bez ijednog ostalog FX a dalje ako se zeli ono sto sam pisao je neophodno. PC tu staje. PC je obican edit a da bi dobio produkciju ne moze to sa i jednim FX sto ce se napraviti i za sledecih sto god. nista bez externih sprava.
Cak sta vise, hteo sam jednom samo radit sa Cubess stvarima i opet bi bilo pitko, zavisi sve od izbora .
|
Ajde prijatelju objasni ..ili ja zbrkano razumijem

ili ti zbrkano pi?e?

Znaći po tvojem svi FX- evi su nisu ni?ta i ne mogu biti ?to su externe sprave.
Pa to ima smisla ali ...ako pogledamo samo unatrag par desteljeća nije tako.
Po mojem nekada su ljudi kosili kosom sad imaju trimer (motorni) a mo?da će za cc 20-30g kositi..laserom.Ako sam shvatio po tvome sa kosom je najuredniji "otkos" ili kako se veli. Nije... bitno je da nema trave.
Ili u prenesenom svi ti FX su stvarani za ?to lak?i rad (ili edit) sa audi "materijalom".
ALI bit svega je UHO i to ne toliko "NA?E" koliko SLU?ATELJA(masovno)
Jer oni su glavni za sve i za njih radimo (ćast izuzecima koji rade samo za "sebe")Mi samo trebamo alate koji nam olak?avaju i ubrzavaju rad a ostalo je
"filter" a to je uvo (ili uho) slu?atelja.
Mi normalo da dijelimo iskustva itd ali moje mi?ljenje a i ako se ćitaju neki svjetski prirućnici u svezi toga da je bitno uho i to SLU?ATELJA.