Re: "Diskusija" o racunarima....
imam drugara koji je sklapao sam komp za audio i video i odlicno mu je obavljao posao ,cak sta vise pomagao mu je da iz ameterskog rada pocne profesionalno da obavlja neke poslove i radio je za razne privatne produkcije ali mu je trebalo nekoliko meseci da ga sklopi ..sto zbog samog istrazivanja i trazenja najboljih resenja sto zbog cekanja da se neka zeljena komponenta pojavi kod nasih dilera (nesto je donosila i tetka iz nemacke)
Sminka??? Pa pored stabilnosti i sigurnosti (nisu svi kompjuterasi koji se bave ovim poslom) i sminka je bitna ..kad promenim monitor ,kuciste ili okrecim sobu dobijem volju ,inspiraciju ,promeni mi se raspolozenje sto utice na rad(imidz coveka u poslu) ..
Najbolji operativni sistem je onaj na koji si se naucio (taj je najbrzi) osim ako shvatis da ti ni to nije dovoljno dobro pa si spreman da zrtvujes jos vremena za istrazivanje i navikavanje ,testiranje ..sve to mozes sam ako imas vremena i ako se lozis na to. ..Nema potrebe smarati ..ako znas i umes sklapaj ako ne znas i ne umes i ako te sve to ne zanima plati vise.
Ja mogu da kazem da je neko majmun zato sto komentarise neciji IQ na nacin na koji je prokomentarisao ali necu jer nije lepo
Last edited by cAAc; 22-05-2011 at 09:05 AM.
|