View Single Post
Old 21-05-2011, 07:21 PM   #72
Matoree
Member

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Evo ja mogu da kazem da covek sedi i bar 12 sati dnevno provodi u brdu komponenti i zna sta sa cime bolje radi. Nije to bas da sad ti citas specifikacije i kontas sta i kako, vec prakticno covek zna u sitna crewca zasto nesto dobro sa necim radi, prati serije istog proizvoda,komponente, jednostavno bavi se covek time!!!

Niko ne kaze da nije moguce da se kuci sastavi isto, ali moze i kuci da se kuva, ali i restorani postoje!!! Zasto? Neko tamo kuva godinama,nesto radi, a ti kuci znas 3 recepta i nesto drkas...

More, pun mi je kurac tupadzija koji seru i nista ne rade osim sto seru!!!!!

Daj neki rad bre, pa da ti svi popusimo kurac, da popadamo od zorta kako si dobar, nego kenjas po necijoj profesiji a nemas ni za stanarinu....!!!!

Ovde neka reaguju vise moderatori, i treba im dati veca ovlascenja za ovakve budalastine!!!!
Ovo nije "slobodno" misljenje, ovo je sranje neopevano, klinacko i seratorsko!!!!!
Pa jel treba pola foruma da se slomi zbog idijota koji sere po necijem radu?!?!?!?
Banujte i mene ako treba ali ovo prevrsava svaku meru!!!!!!!!!!!!

Big f'n Bockie

Ti si covek koji poredi sklapanje kompa sa sklapanjem auta, tako da tvoj IQ nije veci od tvog broja cipela

Quote:
Originally Posted by bornaa
tak da definitivno....placa se hajp i ?mina
+1
pustio neku svoju matricu, i malo pipao po njemu, upakuje fino skroz i odma se vidi razlika plugin-hardwer, et ovo nije bog zna koliko para blo, oko 400eu dal kaze mi on, al velika je razlika kroz to i kroz plugine, na prvu se primeti
Matoree is offline