View Single Post
Old 21-05-2011, 06:43 PM   #68
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

Quote:
Originally Posted by Matoree View Post
O nasedanju na obican mit. Izvoli pa objasni razliku izmedju divinerovih komponenti i nacina na koji ih on ugradjuje(lol?) ili sta vec
Evo ja mogu da kazem da covek sedi i bar 12 sati dnevno provodi u brdu komponenti i zna sta sa cime bolje radi. Nije to bas da sad ti citas specifikacije i kontas sta i kako, vec prakticno covek zna u sitna crewca zasto nesto dobro sa necim radi, prati serije istog proizvoda,komponente, jednostavno bavi se covek time!!!

Niko ne kaze da nije moguce da se kuci sastavi isto, ali moze i kuci da se kuva, ali i restorani postoje!!! Zasto? Neko tamo kuva godinama,nesto radi, a ti kuci znas 3 recepta i nesto drkas...

More, pun mi je kurac tupadzija koji seru i nista ne rade osim sto seru!!!!!

Daj neki rad bre, pa da ti svi popusimo kurac, da popadamo od zorta kako si dobar, nego kenjas po necijoj profesiji a nemas ni za stanarinu....!!!!

Ovde neka reaguju vise moderatori, i treba im dati veca ovlascenja za ovakve budalastine!!!!
Ovo nije "slobodno" misljenje, ovo je sranje neopevano, klinacko i seratorsko!!!!!
Pa jel treba pola foruma da se slomi zbog idijota koji sere po necijem radu?!?!?!?
Banujte i mene ako treba ali ovo prevrsava svaku meru!!!!!!!!!!!!

Big f'n Bockie

Bockie is offline