View Single Post
Old 21-05-2011, 05:15 PM   #64
Tomislav
Moderator

Tomislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by Matoree View Post
O nasedanju na obican mit. Izvoli pa objasni razliku izmedju divinerovih komponenti i nacina na koji ih on ugradjuje(lol?) ili sta vec
Evo sad iskreno: primjer si osobe koja ocigledno zna dosta o racunalima... Ali ocito nisi bas radio s puno razlitih racunala (a pitam se i s koliko ljudi nakon ovakvih postova). Mene ovdje ne zanima teorija. Ja sam mislio da mi pricamo o stvarima koje znamo u praksi, ne u teoriji... Takve rasprave nemaju nikakvog smisla i samo mogu dezinformirati.

Ja sam vec ranije rekao: stvar je u odabiru komponenti, tj kombinacija. Kuciste je odlicno izolirano, prozracno, jako uredno!! Ja nikad, ali NIKAD nisam vidio tako uredan PC kao sto je ruDAW. Dalje, rudaw je isproban sa svim bitnim audio interfaceima, DSP kartama itd, sto znaci da je kompatibilan. To je nesto sto sam mozes isprobati. Kad kupujes ovakav komp korak si ispred. Dalje, svi imamo slicne rudawove i ako se dogodi problem Diviner ima toliko iskustva s tim komponentama da je to puno lakse od pretrazivanja foruma isl. Ma ovo je APSURD!! Zar mi zaista moramo nekome opravdavati ovo? ne, nije mistificiranje reci da je sklapanje kompova slozeno. Objektivno je to tako. Slazem se s Boggyjem da sam losih konfiguracija vidio vise nego dobrih. Ja imam rudaw par godina i prije koji mjesec sam mislio uzetio novi rudaw xtm. Ali sam shvatio da ovaj jos uviek radi i vise nego dobro.

Matoree, primjetio sam da si i u nekim drugim temama prilicno nabrijan i na rudaw i na Mac. Znam koji je to nacin razmisljanja jer sam ga i sam imao. Kljucna je stvar nesto isprobati... Jedan od novih i vaznih trendova je user experience (ja mislim da to postaje i bit ce nacin razmisljanja). On obuhvaca SVE. i support i performanse i izgled i user manual i drivere i sve. To je ono u cemu ce gotov proozvod-brand (npr rudaw) uvijek pobiediti DIY. To je to...

--
Tomislav

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomislav is offline