View Single Post
Old 21-05-2011, 05:01 PM   #24
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

Quote:
Originally Posted by bornaa View Post
onda znas puno vise od mene....ja znam otvorit forum, pogledat i raspitat se o komponentama, kupit ih i sklopit ih. i to svake 3-4 godine kad si mogu prisutit novi komp da u medju vremenu nista ne pratim. i stvar radi! o tome mislim da i ja i matori pricamo, stvar je super jednostavna, u samim dobrim komponentama je 99% snage
Meni je onaj 1% uvek oslikavao licno iskusvo... mozda sam samo malerozan... i nemoj me pogresno shvatiti, ne ubedjujem ja tebe ni u sta, niti imam nameru, samo pokusavam da odbranim svoja iskustva, posto me secanje jos sluzi, nemam obicaj da pricam neistine o svojim iskustvima, te ako su ti "neverovatna"... ok.. nemoj ih citati.. meni je drago da svako ko ume otvoriti forum, posle nekog vremena ume da sklopi masinu svojih snova koja ce se ponasati u skladu sa tim snovima.. ja samo podvlacim da je u mom slucaju to bilo "failed" u 100% slucajeva, iz kojekakvih razloga koji bas nemaju puno veze sa konkretnim komponentama...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline